Правильне лiжко для першокласника

Категорія: Статті про ліжка Створений: 2017-09-18
блог  Правильне лiжко для першокласника

Як правильно обрати комфортне ліжко для вашої дитини? Інтернет-магазин Matrasu розповість про всі нюанси вибору якісного і зручного ліжка для вашого малюка!

Купівля ліжка для дитини завжди складне завдання, тому що, з одного боку - стиль і інтер'єр всієї кімнати школяра, а з іншого - якість, комфорт і зручність.
Діти і підлітки не замислюються про якість матеріалів і функціонал меблів, в першу чергу для них важливо, щоб меблі були яскравими, барвистими і підходили до стилю кімнати. Тому перед батьками стоїть нелегке завдання вибору ліжка. А в Інтернеті можна знайти ліжка з ортопедичними матрацами недорого і з великим асортиментом.

 

Критерії вибору ліжка

 

Перед тим, як відвідувати меблеві магазини або вивчати асортимент на просторах Інтернету, важливо визначитися з яких критеріїв ви будете обирати спальне місце:

  • Якість
  • Конструкція
  • Функціональність
  • Дизайн

Маючи певну мету, буде простіше зробити вибір у великому асортименті і одразу відкинути варіанти, які не підходять по критеріям.

 

Якість ліжка – найголовніший критерій

 

Обираючи ліжко, в першу чергу, потрібно визначитися з матеріалом виготовлення ліжка. Пластик, МДФ або дерево.
Пластик не завжди токсичний, адже проходить певну сертифікацію. Тим не менше матеріал не екологічний. Та й практичністю він не блищить. Адже, дитяча кімната - це місце для активних ігор та розваг для вашої дитини. А пластик може тріснути або взагалі зламатися від удару.
МДФ можна розглядати як альтернативу.  Він виготовлений на основі деревини, тож буде більш натуральним і практичним. Основна причина купівлі меблів з цього матеріалу - його відносно невисока ціна.

 

Вибор ліжка для вашої дитини

 

Дерево - кращий вибір для дитячої кімнати. В першу чергу - це екологічність і гіпоалергенність. Також в параметрі практичності дерево займає перші місця. При цьому, дерев'яні ліжка для школярів виглядають стильно і затишно,  добре пасують до будь-якого інтер'єру.

 

Ортопедичний матрац для школяра

 

Одна з найважливіших ролей в параметрі якості  ліжка належить матрацу.
Тому обирати потрібно ортопедичний матрац за ціною, яка відповідає якості, таким чином ви подбаєте про поставу свого школяра.
Фахівці рекомендують обирати матраци середньої жорсткості або жорсткі.
Такі матраци сприяють профілактиці хвороб хребта. Ортопедичний ефект матрацу - це здатність забезпечувати правильне положення хребта під час сну. До того ж купити ортопедичні матраци недорого можна в інтернет-магазинах.

 

 Види ортопедичних матраців

 

Ортопедичні матраци для дітей бувають двох видів:

  • Пружинні матраци з незалежним пружинним блоком
  • Без пружинні матраци

Пружинні ортопедичні матраци підлаштовуються під положення тіла дитини завдяки своїй системі. Кожна пружина в матраці знаходиться в окремому чохлі, тому матрац  не провисає і не провалюється.
Крім цього, завдяки ізоляції пружин, не створюється зайвих коливань і шуму під час зміни пози уві сні, що дуже важливо для чуйного сну дитини.
Сучасні технології дозволяють виготовити високоякісний ортопедичний матрац без використання пружин, але тут виникає питання - який наповнювач вибрати?
Є 2 основні різновиди наповнювачів:

  • Кокосова койра. Такий наповнювач має ряд переваг: він натуральний, але при цьому  не гниє, не вбирає вологу і має антиалергенні властивості. Також він досить жорсткий для підтримки правильного положення тіла вашої дитини під час сну.
  • Натуральний латекс. Матрац з таким наповнювачем дорожче, але має широке коло переваг: чудово пропускає вологу і повітря, не викликає алергію, в ньому не заводяться пилові кліщі та інші шкідливі мікроорганізми. А пружність і еластичність латексу дозволяє матрацу зберегти свої ортопедичні властивості на високому рівні.

Тому обираючи  матраци ортопедичні за ціною виробника обов'язково потрібно звертати увагу на наповнювач матрацу і якість виготовлення, а також на ціни виробника.
А купуючи ортопедичні матраци у Львові за доступною ціною – ви отримуєте гарантію якості.

Tags:

Інші статті категорії